Kas julgen suurelt armastada?
Sisemine dialoog suurest armastusest ja hirmu ületamisest

Kas julgen suurelt armastada?


See postitus on minu senistest kõige isiklikum. Meil kõigil on oma hirmud ja allpool jagan üht enda armastuse ja haavatavusega seotud tonti 👺 , kellega olen otsustanud paremaks sõbraks saada 🤗 Olen varem uskunud, et pean alati olema tugev ja sellesse maailmapilti ei sobinud haavatavus ega oma tunnete jagamine. Soovin edaspidi tegutseda üha rohkem avatud südamega. Mõistan, et kui ma ei võta ise vastutust, meelitan oma uksest sisse korduvat mustrit, mis enam ei teeni. Kiri sisaldab minu suure armastuse ehk hingepartneri taotlust, mida olen oma ellu manifesteerimas ❤️‍🔥 Kiht kihi haaval luban liigsel tõsidusel minna oma teed ja asendan selle mängulisema eluga. Kogu senine elu on olnud ettevalmistus praeguseks hetkeks ja arusaamiseks, et saan teadlikult astuda samme oma südame avamiseks ja jagada rohkem armastust, empaatiat ning headust enda ja maailmaga. Soovin üha rohkem jagada neid praktikaid teistega, mis on minul aidanud edasi liikuda.


Hirmu ületamiseks kasutasin tehnikat, kus kirjutan esmalt kõrgematele jõududele (jumal, kõrgem mina, elu, universum) kirja 💌 oma armastusega seotud mure ja väljakutse kohta. Esimese kirja lõpetasin lausega "Ole hea ja kirjuta läbi minu pliiatsi. Aitäh sulle südamest!".

Seejärel pärast sügavat hingetõmmet kirjutasin endale vastuse läbi nutikama ja teadlikuma mina, kellel on ligipääs suuremale tarkusele.

Armastuse väljakutse ja taotlus

Armas kõrgem mina 👋 Olen oma ellu kutsumas suurt armastust ja vahel tunnen selle üle hirmu. Kas on võimalik, et minu tulevane romantiline partner võib päriselt olla selline nagu soovin ja väärin – naiselik, spirituaalne, stiilne, nutikas ja keegi, kes jagab minuga samu väärtuseid? Kas ma leian endale hingekaaslase, keda vastastikku inspireerida, kellega koos kasvada ja luua siia maailma rohkem armastust ja valgust?

Soovin oma hingekaaslasega luua spirituaalse liidu ja rajada ilusa kodu, mis on täis naeru, mängulisust, fantastilist seksi, loovust, tervenemist, võimsaid energiaid, avastamist, inspiratsiooni, avatud ja sügavaid arutelusid. Minu romantiline partner on jumalanna, kes ei karda elada koos minuga erakordset elu.

Ma mõistan, et olen teinud varasemates suhetes vigu ja pole olnud julgenud alati olla aus 🙈 Sageli eirasin oma tegelikke tundeid ja vajadusi ning ei jaganud neid partneriga, kartes teda tasakaalust välja ajada või kurvastada. Kas ma pean seda kõike taas läbi tegema ilma tegeliku edasiliikumiseta, justkui ringiratast käies?

Ole hea ja kirjuta läbi minu pliiatsi. Aitäh sulle südamest!


Kõrgema mina vastus

Kallis Andres, soovin sulle meelde tuletada mõned asjad, mida sa juba tead. Sinus on palju tarkust, kogemusi, teadmisi ja nutikust juba olemas. Usalda ennast ja usalda universumit, sest ma olen sinu poolel.

Vahel on tõesti oluline teha läbi ja elada kogemusi korduvalt üle, sest nendes peituv õppetund pole veel piisavalt avaldunud.

Kiri kõrgemale minale

Nagu ka spordis on vaja paremate tulemuste nimel harjutada, nii on ka ülejäänud asjadega. Usalda elu, sest need kogemused aitavad sul edasi liikuda ja kasvada 🏋️

Vahel on lühikeses perspektiivis raske näha tunnete, nagu näiteks hirmu, taha. Märgata suuremat pilti ja pingutuste taustal toimunud progressi. Need kogemused, ka valusad, aitavad sul saada paremaks ja teadlikumaks inimeseks. Ära eira oma ebamugavaid tundeid vaid tervita neid, luba neil olla, saada neile armastust ja tuleta siis endale meelde, et see kõik on sinu kõrgema heaolu hüvanguks. Luba endal olla tänulik iga kogemuse üle ja näha oma lugudes positiivset külge.

Anna endast alati parim ja ole enda vastu lahke. Kui sa tembeldad mingi sündmuse, kellegi negatiivse kommentaari või vaidluse „halvaks“, siis sellest algab kannatamine. Vali kannatamise asemel parem ja mängulisem versioon endast, vali usk positiivsemasse tulevikku, kus sinul on oma elu loojana oluline panus anda läbi mõtete, sõnade ja tegude 🙏


Ma usun sinusse. Sa oled väärt parimat. Ikka üks samm korraga tundmatu tuleviku suunas, usaldades oma sisemist kompassi ja tehes valikuid kooskõlas oma suure armastuse taotlusega.

PS. Ära luba oma meelel tekitada kahtlust sinu sügavamates teadmistes.

Saadan sulle armastust 💛

Kuidas on sinuga lood... kui suurelt julged armastada? Kas leidsid sellest kirjast enda jaoks midagi? Jäta kommentaar Facebooki või Instagrami postituse alla 🤗


Jaga artiklit

How to be playful starting today?
Mängulise suhtleja ja partnerina olete arendav, inspireeriv lapsevanem ja oodatud kaaslane igas seltskonnas ja kollektiivis.